Algemeen
Nieuws
Competitie
Fotoboek
Contact

Welkom op de website van Tafeltennisvereniging Sethone

Tafeltennis vereniging Sethone is er voor jong en oud. Je kunt bijvoorbeeld meedoen aan de competitie maar ook gewoon als recreant een balletje meppen. Zowel jeugdleden als seniorleden kunnen training krijgen van enthousiaste trainers en op de donderdagavond is er de mogelijkheid om vrij te spelen

Heb je interesse om eens langs te komen: Gewoon doen! Je mag 3 á 4 weken gratis meespelen voordat je beslist om wel of niet lid te worden.

Zien we jou binnenkort ook?
 


Speelavonden


Alle tafeltennisactiviteiten concentreren zich op de donderavond met de volgende indeling:
18.30 uur   -        20.00 uur   jeugd
20.00 uur   -        23.00 uur   vrijspelen          

Op de woensdagavond is er training van 18.30 uur- 19.45 uur

De andere activiteiten, zoals vrij spelen, NTTB en bedrijven competities kunnen gewoon met deze trainingsindeling samengaan.

 


Bedrijvencompetitie

Tafeltennisvereniging Sethone organiseert weer een bedrijfstafeltennis competitie op de donderdagavond. Samen met collega's /vrienden wordt er gestreden om de bedrijven wisselbeker.

De uitslagen en standen van de bedrijvencompetitie zijn te vinden onder de kop "competitie"

De competitie wordt eens per maand gespeeld op de donderdagavond vanaf 20.00 uur. De competitie is zo opgezet dat wedstrijden niet veel langer hoeven te duren dan 2,5 uur, zodat je de volgende dag weer fris op je werk kan zitten. Per competitiewedstrijd vormen 3 spelers een team en bestaat uit 9 enkelpartijen en 1 dubbel. Per persoon speel je dus 3 enkelwedstrijden en eventueel een dubbel.
We spelen in verenigingshal de Eng in Dodewaard, deelname kosten slechts € 100 per team per jaar.

Tijdens de competitiewedstrijden zal er begeleiding vanuit Sethone aanwezig zijn om de wedstrijden goed te laten verlopen.

Ingeschreven bedrijven kunnen tevens gebruik maken van de vrijblijvende mogelijkheid om op donderdagavond te komen spelen om zich goed voor te bereiden op de onderlinge wedstrijden.
Heb je vragen, ben je enthousiast en wil je met een team meedoen aan de competitie? Stuur dan een email naar
info@sethone.nl. of meld je aan via "Contact"

Foto's Foto Thumb
Nieuws Nieuws Thumb

Toernooinieuws voor leden

In dit nieuws item zullen de toernooien komen waar Sethoneleden zich voor kunnen inschrijven. Klik snel verder om te kijken voor welke toernooien er kan worden ingeschreven.  

lees verder
Holidaymedia

Deze website is gesponsord door
Holiday Media.

COADIT