Sponsoren
Agenda
24-05-2024
vrijdag 24 mei 2024: uitwedstrijden voor Wiltschutbeker bij Shot (W)

Bekijk volledige agenda

Informatie

 

Tafeltennis het spel met het kleine witte of oranje balletje en het zwartrode - tegenwoordig is in plaats van de rode kleur rubber, ook roze, paars groen of blauw rubber toegestaan - batje op de groene of blauwe tafel, wie kent het niet? Heel veel mensen hebben wel eens 'gepingpongd' zoals de sport ook wel wordt aangeduid. Ergens op een camping, bij de buurman in de garage, op een betonnen tafel in een speeltuintje, bij je werkgever in de pauze en ga zo maar door. Tienduizenden mensen werden zo aangetrokken door het spel dat ze de sport in clubverband gingen beoefenen.

 

Verreweg het grootste deel van die clubspelers beoefent de sport op recreatieve wijze. iedere week op de vaste tijd een balletje slaan of op je eigen niveau deelnemen aan competitiewedstrijden of toernooien. Een kleiner deel gaat fanatiek met de sport om en probeert het hoogst mogelijke eruit te halen.

 

Het maakt niet uit of je jong of oud bent, groot of klein, sportief of juist niet. Een tafeltennisvereniging biedt iedereen de mogelijkheid om te spelen: recreatief of in competitieverband, in je uppie of in teamverband. Sommigen willen elke week trainen, anderen vinden één keer in de week even een balletje slaan al ruim voldoende. Met regelmatig tafeltennissen vergroot je je reactievermogen en je tactisch inzicht. Ook voor je conditie is het goed. En, tafeltennis is bij uitstek een sport met veel ruimte voor sociale contacten. Gezelligheid speelt een grote rol. En dat maakt het nóg leuker! Vaak denken mensen dat je erg goed moet kunnen tafeltennissen om lid van een vereniging te worden. Het tegendeel is waar. Je zult versteld staan hoe snel je je het spel en de regels eigen maakt.

 

Tafeltennisvereniging Sethone biedt je de mogelijkheid om op jouw niveau met jouw ambities te tafeltennissen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

X